logo dropoff transp.fwDrop Off – keramisk lakkbeskyttelse med unik formula.

Langt bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene som finnes i dag. Drop Off er et av de få merker som er uten silikon, teflon eller voks.

Drop Off lakkbeskyttelse

Drop Off Cayenne 2Eksklusive bilmerker velger Drop Off!Drop Off keramisk lakkbeskyttelse/lakkforsegling er et unikt hybridprodukt. Denne lakkbeskyttelsen tåler alle typer av avfetting bedre enn tidligere generasjoners lakkbeskyttelse, som voks- eller polymerbaserte. Drop Off filmen holder i 5 år om bilen vaskes regelmessig på profesjonell måte.

Unik test gjort av Statens Provningsanstalt
Drop Off er den eneste lakkbeskyttelsesproduktet siden 1989, som har utført en vasketest hos Statens Provningsanstalt i Sverige. Testen viser uforandret lakkoverflate etter 150 bilvask!

Eksklusive bilmerker velger Drop Off!
Drop Off keramisk lakkbeskyttelse brukes obligatorisk på alle nysolgte biler i av merkene: Ferrari, Bentley, Maserati, McLaren med flere. Det er undertegnet en 5-årskontrakt med disse bilmerkene.

Vi har en rekke tilknyttede verksteder som Drop Off senter. Drop Off gir den beste lakkbeskyttelse og lakkonservering i forhold til de tradisjonelle metodene for bilpleie som finnes i dag. Denne lakkforseglingen tåler avfettingsmidler, veisalt, surt regn, uv-stråler, sollys, frost, fugleavføring overlegent bedre enn de tradisjonelle metoder for lakkbeskyttelse.

Vår keramiske lakkbeskyttelse har en holdbarhet på opptil 5 år uten kostbare etterbehandlinger. For å beholde garantien skal bilen inn til en kontrollvask 1 gang pr år. Dere vil garantert bli imponert av den nye generasjon lakkbeskyttelse.