Mercasol fatvare

Mercasol fatvare

Mercasol er markedsledende og benyttes av Norges desidert største kjede av antirustverksteder, Norsk Antirustforening. Vi holder kurs og opplæring innen bil og industri. Mercasol produseres av Auson AB i Sverige, som er en av de største produsentene av antirustmidler i Europa. Moderne produkter som er tilpasset vårt klima og miljø.


Vis:
Sorter etter:
Mercasol 849

Mercasol 849 er et sort tykk High Solid produkt med 83% innhold av tørrstoff.

Mercasol 847 AL

MERCASOL 847 AL har høyt tørrstoff innhold og er for bruk ved profesjonell antirustbehandling av understell på kjøretøy hvor man ønsker mindre løsemiddelinnhold eller muligheten for å påføre et tykkere skikt.

Mercasol 845 AL

MERCASOL 845 AL er beregnet for bruk ved profesjonell antirustbehandling av understell på kjøretøy hvor man ønsker en bronsefarget sterk beskyttelsesfilm.

Mercasol 845

MERCASOL 845 er beregnet for bruk ved profesjonell antirustbehandling av understell på kjøretøy hvor man ønsker en sort sterk beskyttelsesfilm.

Mercasol 831 ML

MERCASOL 831 ML er en høypenetrerende og fuktfortrengende tynt produkt som brukes ved profesjonell antirustbehandling av hulrom, plateskjøter og kanaler på kjøretøy.

Mercasol Transparent ML

MERCASOL TRANSPARENT ML er en høypenetrerende og fuktfortrengende tynt produkt som brukes ved profesjonell antirustbehandling av hulrom, plateskjøter og kanaler på kjøretøy.

Mercasol 917 Non Drip

MERCASOL 917 NON DRIP er beregnet for bruk ved industriell og profesjonell antirustbehandling av hulrom, plateskjøter og kanaler på kjøretøy, spesielt der man ønsker et mindre iøynefallende produkt med mindre etterrenning.